Vitaliteit in bedrijf

VVSC is actief bij vele bedrijven in de regio Westland. Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Zie hieronder een greep uit onze services. 

 

Health checks

Fitte werknemers zorgt voor een plezierige werkomgeving, minder ziekteverzuim en zelf productievere werknemers! Leefstijl is een groot onderwerp van de huidige tijd, belangrijk om daarop in te spelen bij jouw bedrijf. Er is een mogelijkheid om de health checks op de bedrijfslocatie uit te voeren of bij onze locatie bij AdFysio. Alle relevante parameters voor de gezondheid komen aan bod, zoal cholesterol metingen, glucose meting, bloeddruk, vetpercentage, BMI en bij aanvraag kunnen ook fittesten gedaan worden. Op basis van de uitslagen uit het onderzoek krijgt iedere medewerker een individueel advies. Extra metingen uitvoeren? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Spreekuren op locatie

Het kan lastig zijn voor werknemers om buiten hun werktijden bij de fysiotherapeut langs te gaan. Wij bieden een oplossing door spreekuren op locatie waar medewerkers langs kunnen komen voor screening en beoordeling van hun klachten, advies of behandeling. Zo is er een vroegtijdige opsporing van lichamelijke klachten en snelle behandeling zodat de medewerker zijn werkzaamheden kan blijven uitvoeren zonder uitval. 

 

Trainingen op locatie

Sporten met collega’s na werktijd, klinkt ideaal toch? Wij komen bij de bedrijfslocatie een training verzorgen op een tijdstip naar keuze. De trainingen kunnen ook op onze AdFysio sportlocaties gegeven worden. Uitdagende en afwisselende trainingen zoals jullie het willen. De bootcamp, yoga en pilates trainingen zijn favoriet bij de bedrijven. 

 

Presentaties omtrent leefstijl

Wij geven diverse presentaties aangepast op jouw bedrijf. Behoefte aan informatie op gebied van leefstijl zoals voeding, beweging, werkhouding, ergonomie op de werkplek, stress, slapen of een ander onderwerp? Op een enthousiaste manier informeren wij de medewerkers over de gevraagde onderwerpen. 

 

Werkplek screenings

Een juiste werkhouding is belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Wij komen op de werkplek langs om de werkplek juist in te stellen en individuele adviezen aan te bieden.